Уряд повідомив про відновлення роботи 66 міжнародних пунктів пропуску

кордон

Мова йде про відновлення повноцінного прикордонного руху на кордоні з Польщею, Угорщиною, Словаччиною, Румунією, Молдовою.

Кабінет міністрів ухвалив рішення про відновлення роботи 66 пунктів пропуску через державний кордон. Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення ухвалено на засіданні уряду.
“Відновити рух 66 пунктів пропуску на кордоні з ЄС і Республікою Молдова”, – сказав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.
Таким чином, за його словами, рішення передбачає відновлення повноцінного прикордонного руху на кордоні з Польщею, Угорщиною, Словаччиною, Румунією, Молдовою.
Для Закарпаття це “Лужанка” та “Малий Березний”
“Залишаються тимчасово закритими пункти пропуску на кордоні з Російською Федерацією та Республікою Білорусь, у зв’язку з епідемічною ситуацією там”, – додав Аваков. Міністри проголосували за відповідне рішення.
Водночас відновлювати роботу пунктів пропуску Державна прикордонна служба зможе після оприлюднення рішення уряду.
А ви знали, що  вакуумні мішки дозволяють упакувати в багаж в три рази більше одягу? Компресійні пакети герметичні, вони захищають ваш одяг від запахів, комах, молі, пилу або вогкості. В дорозі їх зручно використовувати в якості органайзера для брудної білизни. Вам не потрібен пилосос або помпа, що дуже виручає поза домом. Якщо цікаво переходить за посиланням.

Бажаєте своєчасно отримувати інформацію про нові статті сайту – підписуйтесь на наш Телеграм-канал: https://t.me/ungvar_uz

Раніше ми повідомляли, що заборони для виїзду за кордон немає.