Кишенькова «Доста Україна» або об’єктивність не для всіх…

«Доста Україна»

У наш час сенс поняття «громадський активіст» майже нівельоване, бо слова та інформація стали для псевдо-активістів робочим інструментом за допомогою якого дуже просто можна вирішити «необхідні питання».

З року в рік діяльність різносортних громадських організацій стає все більш професійною і тому дуже важливо навчитись «відокремлювати зерна від полови».

Однією з таких громадських організацій де питання об’єктивності дій не в пріоритеті є «Доста Україна» та її керівник Павло Павлов. За час існування даної громадської організації її членами неодноразово викривалась т.зв. «протиправна діяльність»: то знайдуть працюючий заклад з гральними автоматами то «ліву» заправку виведуть на «чисту воду», але найактивнішою стала боротьба з «незаконним вирубками лісів». Здається, що дійсно діяльність активістів громадської організації «Доста Україна» спрямована на захист громадян та встановлення законності в країні. Однак, коли придивитися ближче, все стає зрозуміло.

Керівник ГО «Доста Україна» Павло Павлов в соціальній мережі «Facebook» активно висвітлює інформацію про те, як «злісно» вирубуються ліси України, навіть називає прізвища людей та опубліковує відеоматеріали з підприємствами, які на його думку займаються незаконною переробкою даної деревини, але в цьому всьому є одно «але»….Павло Павлов забуває вказувати таку «протиправну діяльність» своїх покровителів, серед яких є його кум та депутат Закарпатської обласної ради Помпель Мирон Йосипович (син якого до речі є працівником ДП «Ужгородського лісового господарства»). Діяльністю лісопереробних підприємств Мирона Помпеля неодноразово цікавилися представники ЗМІ, про що є багато розширених матеріалів в т.ч. відеоматеріалів, але чомусь «незаангажований» Павло Павлов цього не помічає та не надає їм розголосу…Або не хоче помічати?…

Так чиї інтереси захищає Павло Павлов, «громади»?..Чи можливо «власні»?.. Паша, де твоя об’єктивність?..

Бажаєте своєчасно отримувати інформацію про нові статті сайту – підписуйтесь на наш Телеграм-канал: https://t.me/ungvar_uz.