«Дитячі» гроші та російське фінансування, або на які гроші живе виноградівський активіст Пантьо

Хвилею антивакцинаторських рухів, спробами розхитати ситуацію в країні та бажанням отримати додаткову популярність, а з нею і нові джерела збагачення за рахунок ідейних прихильників, в ряди псевдоактивістів додається багато нових облич.

Одним з таких нових громадських лідерів є виноградівець Слава Пантьо. Член  ГО «Доста», який, напевно, через більше фінансування, став прихильником маріонеткового Остапа Стахіва, який давно звик жити за рахунок інших.

Сам Слава ніде не працевлаштований, а кількість вільного часу на участь у різних провокаціях та акціях на підтримку Стахіва тільки підтверджує це.

Мало хто знає, що основний прибуток Пантьо отримує за рахунок соціальних виплат від держави, адже має дитячий будинок сімейного типу, в якому проживає 10 вихованців.

Так, за одну дитину віком до 6 років, держава платить батькам-вихователям 5 000 гривень, а за одну дитину віком від 6 до 18 років – 6 275 гривень. Виплата за дітей з інвалідністю ще більша – 7 000 гривень та 8 700 гривень відповідно.

А щомісячний сумарний обсяг грошового забезпечення батькам-вихователям, які виховують від 5 дітей (як Пантьо) становить 11895 гривень.

Окрім цього для прийомних батьків та батьків-вихователів передбачені і інші соціальні гарантії, серед яких оплата за газ, світло, воду– 30%, безкоштовне харчування дітей в школі, а також можливість безкоштовно отримати ділянку землі під фермерське господарство, розширити його, а якщо кількість дітей збільшиться, отримати кредити або позики для розвитку господарства на пільгових умовах, так само – для будівництва житла для сім’ї.

Неважко підрахувати, що в середньому на місяць громадський активіст, антивакцинатор, противник державної політики (а гроші він отримує від держави, за рахунок платників податків) Слава Пантьо на дітей яких утримує, в місяць отримує близько 80 000 гривень.

А видатків з врахуванням всіх державних пільг для сімей такого типу зовсім небагато.

До цього додається й його недавня активна громадська позиція та слідування за ідеями проросійського Остапа Стахіва, участь у мітингах, підбурювання людей до протестів, створення груп на підтримку Стахіва в соцмережах .

Не дивно, бо дається в знаки відчутне та немаленьке фінансування РФ для дестабілізації ситуації в регіонах, а кошти для Пантя мають вагоме значення, адже гроші не пахнуть.

 

Непоганий бізнес, чи не так?

5 thoughts on “«Дитячі» гроші та російське фінансування, або на які гроші живе виноградівський активіст Пантьо

  1. Брехливі дані. Знаю його особисто. Всі діти його рідні. Ви НЕНОРМАЛЬНІ? чи що таке пишете. Тьфу на вас. Тошнить вже від таких писанин. І БРЕХНЯ ВСЯ ІНФОРМАЦІЯ. ЛЮДИ НЕВІРТЕ У ЦЕ ВСЕ.

  2. За такі брехливі ,заказні статті продажних журналюг треба давати 10 років тюрми.Де докази що Остап проросійський?цікаво скільки заплатили за цю статейку вам позорним журналюгам

  3. Котра висока “культура” йсю статтю писала,най сама собі зробить дома з жонов будинок сімейного типу та най багатіют як діточками,так грошима,што від держави дістануть.Видит вам ся,ош чилядник по легкому пути йде?Та обуйте його топанки та йдіт і ви.

  4. Я рідна сестра Слави ,хочу вам на писати що ви лиш перед Богом отвічати будете за цю брехню,як можна таке брехати ,мій брат важко робить щоб цих дітей воспитати ,і прокормити,і вони всі воспитанні правильно ,він лиш старається для своїх дітей щоб була справедливість у державі !І

Comments are closed.