Знову провокація в Сюрте???…. Чи просто незнання власного регламенту???….

Нещодавно Сюртівським сільським головою Арпадом Пушкаром видано розпорядження про проведення 09 квітня 2021 року сесії сільської ради в режимі  відео-конференції. На порядок денний винесені питання стосовно: затвердження бюджетних програм; внесення змін до рішення сільської ради від 22.12.2020 р. №27-/2020 «Про бюджет Сюртівської сільської територіальної громади на 2021 рік»; забезпечення повноважень щодо управління майном Сюртівської сільської територіальної громади; затвердження переліку закладів культури базової мережі місцевого рівня тощо. На перший погляд – нічого незвичного як в розпорядженні, так і питаннях порядку денного.

Однак, якщо детально вивчити «Регламент Сюртівської сільської ради», то можна побачити, що проведення сесії в режимі відео або онлайн-конференції ним не передбачено, у зв’язку з чим виникає запитання щодо легітимності такої сесії та законності прийняття рішень в дистанційному режимі без персональної участі депутатів у засіданні.

Залишається тільки гадати, що саме за цим стоїть?… Чи насправді сільський голова не знає власного регламенту, чи можливо таким чином готується чергова провокація, якою вже «прославились» на всю Україну 21 листопада 2020 року депутати вказаної ОТГ, виконавши під час сесії гімн Угорщини.

1 thought on “Знову провокація в Сюрте???…. Чи просто незнання власного регламенту???….

  1. Я не розумію,чи є якиісь контроль над діяльністю таких ОТГ.Ці безглузді рішення ,які приймає ця ОТГ,під диктовку п.Пушкара і членів угорської партії КМКС -треба давно перевірити і зробити аудит землі і фінансів,які турбують жителів населених пунктів,що входять до складу славнозвісної ОТГ.Люди в розпачі… і не винні,що гроші сформували такий склад.

Comments are closed.