Феміда безпристрасна, чи «поведеться» на тиск професійного активіста Павлова???……

Всі ми вже призабули про резонансну дорожньо-транспортну пригоду за участі керівника ГО «Доста Україна» Павла Павлова, що призвела до смерті людини, яка трапилася 5 грудня 2017 року https://zakarpattya.net.ua/News/176777-U-sotsmerezhakh-napoliahaiut-shcho-avto-psevdoaktyvista-Pavlova-shcho-zhorilo-vnochi-ie-tym-shcho-smertelno-travmuvalo-cholovika-bilia-Uzhhoroda. Через кілька годин після ДТП на власному подвір’ї Павла Павлова в смт. Великий Березний,  відбулось загадкове займання автомобіля, яке він намагався видати за підпал, вчинений з метою тиску на нього як активіста. При тому – категорично заперечував причетність до смертельної аварії.

Згодом, по наявних відео, а також експертизами науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, доведено причетність до вказаної дорожньо-транспортної пригоди Павла Павлова. По даному факту Закарпатською обласною прокуратурою йому вручено підозри у скоєнні злочинів за ч.2 ст.286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами») КК України та ч.3 ст.135 («Залишення в небезпеці») https://zakarpattya.net.ua/News/189524-Psevdoaktyvistu-Pavlovu-nareshti-oholosyly-pidozru-v-skoienni-smertelnoi-DTP-bilia-Uzhhoroda.

Судова тяганина по справі тривала цілі 2 роки. Родичі загиблого вже встигли встановити пам’ятник на його могилі і були здивовані зверхністю винуватця його смерті та навіть відсутністю краплі співчуття.

Нарешті, ця непроста справа доходить свого логічного завершення – 18 лютого 2021 року суддею Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області Тамазом Деметрадзе має бути винесений вирок.

Однак, постає логічне запитання: наскільки буде об’єктивним суд, чи не піддасться на тиск авторитету підозрюваного, як великого активіста і борця за всіх і все, який останнім часом особливо активізувався в протестному плані, щоб могти спекулювати на судовому рішенні та називати його політичним замовленням??? Павлов, вина якого очевидна, з усіх сил намагається показати з себе жертву політичних переслідувань, а саму кримінальну справу «сфабрикованою» та «замовною».

Як кажуть: правда в кожного своя, але істина – одна… Тож скоро побачимо…

Хто такий Павло Павлов читайте в наших попередніх матеріалах:   Шестірки закарпатського криміналітету… та Кишенькова «Доста Україна» або об’єктивність не для всіх…