Колаборант Брензович – зрадник закарпатських угорців

Поки чоловіки з корінних угорців Закарпаття захищають Україну від нашестя, а жінки активно займаються волонтерством, Василь Брензович, який вважає себе лідером угорців Закарпаття, веде антиукраїнську колабораційну діяльність за кроваві рублі кремля.

Зацікавленість правоохоронних органів Закарпаття до Брензовича та його організації “КМКС” почалася ще в 2020 році через їхню довгострокову антиукраїнську діяльність з елементами сепаратизму.

Під час обшуків було знайдено матеріали, які стали доказами у справі щодо Брензовича та “КМКС”. Пізніше Василь Брензович втік до Угорщини, де активно займався сепаратистською діяльністю та поширював фейки про утиск угорців Закарпаття. Ці фейки до цього часу використовуються пропагандистами Путіна з метою відсторонення угорців від України.

На даний момент Василь Брензович є не тільки керівником “КМКС”, а й депутатом Закарпатської обласної ради. Це викликає обурення серед спілок ветеранів АТО, до складу яких входить багато угорців Закарпаття та діючих бійців ЗСУ, ТРО, НГУ, які борються з ворогом в Бахмуті, Кремінній, Мар’янці та інших гарячих точках Східного Фронту.

Військовослужбовці, ветерани АТО та волонтери настоюють на тому, щоб позбавити Василя Брензовича, який вчинив зраду Україні, мандата у Закарпатській обласній раді та громадянства України.

Спілка ветеранів АТО, до складу якої входять угорці Закарпаття, заявляє, що Ласло Брензович є колаборантом та сепаратистом, який за гроші Орбана та Путіна зраджує всіх угорців Закарпаття, віддаючи їх в рабство.