Російська Федерація продовжує «роздавати» російські паспорти жителям самопроголошених ЛНР і ДНР

Як вже повідомлялося, місцева “адміністрація ЛНР / ДНР” установили щотижневі звіти про кількість отриманих за цей період “російських паспортів”.

Так, жителі тимчасово окупованої територій Донецької області на даний час вже отримали понад 83 тисяч паспортів країни агресора. Про кожний отриманий паспорт, своєчасно з «радістю» інформує Міграційна служба Донецької народної республіки. За раніше опублікованими звітами міграційної служби квазідержавного утворення – «за минулий рік російські паспорти отримали 227 тис. Жителів Донбасу».

Вказану спрощену процедуру отримання паспорта РФ стало можливим після підписання 24 квітня 2019 року Президентом Росії Володимиром Путіним «Указ про спрощений отриманні громадянства жителями самопроголошених ЛНР і ДНР», який дозволив запустити повну паспортизацію.

Також, для швидкої роздачі паспортів керівництво ДНР відкрило ряд спеціальних пунктів з прийому та видачі російських паспортів. Днями запрацював у місті Горлівці по вулиці Леніна, б.8а вказаний пункт прийому документів, який офіційно та з радістю відкрили місцеві чиновники.

Наступний пункт був відкрити у місті Донецьк по вулиці Артема, б.72В.

Вказане підтверджує злочинні наміри країни агресора, всіма можливими шляхами отримати повний та беззаперечний контроль за окупованими територіями ДНР / ЛНР, яких також планує використати Путін у свої інтересах та дати змогу мешканцям вже з паспортами РФ голосувати за потрібні закони.