Чи лунатиме угорський гімн на сесіях українських ОТГ?

Дорчі

Від адекватних членів «КМКС – Партія угорців України», які вболівають за мирне проживання різних етнічних груп в багатонаціональному Закарпатті,  редакцією отримана інформація про наміри депутатів від фракції «КМКС» в Берегівській міській ОТГ в черговий раз спровокувати скандал через включення в регламент ради положення про виконання на сесіях національного гімну Угорщини.

Вже відома голова фракції «КМКС» у Берегівській міській раді біпатридка Кароліна Дорчі  подала пропозицію щодо включення до регламенту ради Берегівської ОТГ норми про виконання на початку сесій національного гімну Угорщини.

Напередодні невгомонна Дорчі виступила ініціатором виконання національного гімну Угорщини 10 грудня під час першої сесії новоствореної ради ОТГ, однак через негативний суспільний резонанс її провокація не вдалась.

Депутатами Берегівської ОТГ планується розглянути та прийняти регламент вже на засіданні сесії ОТГ 14 грудня 2020 року.

Ухвалення зазначеного рішення призведе до чергового інформаційного резонансу, негативних коментарів, звинувачень в бездіяльності органів державної влади та правоохоронної системи. Закликаємо небайдужих патріотів та представників ЗМІ, взяти участь в зазначеній сесії та через громадський осуд не допустити провокацій, спрямованих на умисне загострення міжнаціональних стосунків та погіршення  українсько-угорські відносини.

Від себе обіцяємо опублікувати персональні дані депутатів, які голосуватимуть за провокацію Дорчі та вподальшому шукатимемо і публікуватимемо «скелетів» з їхніх депутатських шаф.

Також, просимо депутатів інших ОТГ утриматись від подібних дій та не провокувати національно-патріотичні сили України на загострення міжетнічної ситуації в регіоні.

2 thoughts on “Чи лунатиме угорський гімн на сесіях українських ОТГ?

    1. Відправити її до мадярів в Угорщину разом з їх паспортом, хай там співає. При союзі, вже би пів Сибіру угорський гімн співало.

Comments are closed.