Зупиніть провокаторку з партії угорців

Кароліна Дорчі

Редакцією отримано інформацію щодо намірів очільниці фракції  «КМКС» в раді Берегівської міської ОТГ свідомо вчинити провокацію під час проведення першої  сесії зазначеного органу місцевого самоврядування.

Так, біпатридка Кароліна Дорчі, в непереборному бажанні відпрацювати кошти отримані від кураторів з Будапешту підбурює фракцію КМКС відспівати національний гімн Угорщини на початку засідання ради.

Важко оцінити наслідки діяльності людини чий мозок вже давно спалений вживанням тяжких наркотиків та ненавистю до країни свого проживання, але цей вчинок в черговий раз спровокує правоохоронну систему України та призведе до активізації діяльності національно-патріотичних рухів в Закарпатті.

Крім того, ця особа не усвідомлює рівень небезпеки на яку наражає етнічних угорців Закарпаття. Згадаємо підпал офісу ТУКЗ в Ужгороді, який вчинили польські радикали за завданням спецслужб Російської Федерації, намагаючись очорнити українських націоналістів. Так, і в цьому випадку, проросійські найманці, під виглядом українських патріотів можуть чинити насильницькі дії щодо майна та здоров’я етнічних угорців Закарпаття, в результаті чого постраждають люди далекі від політичних амбіцій одного з лідерів КМКС.

Для недопущення порушення законодавства України Кароліною Дорчі, уникнення провокацій, які завдаватимуть шкоду представникам угорської нацменшини, закликаємо регіональні телеканали та представників національно-патріотичних сил регіону 10 грудня 2020 року взяти участь в першій сесії ради Берегівської міської об’єднаної громади та через загальний розголос не допустити провокацій від наркотично залежного політика.

Кароліна Дорчі