Брати-біпатриди рвуться до влади

Як стало відомо нашим журналістам, начальник Головного управління держпродспоживслужби в Закарпатській області Гуледза Іван Дмитрович, за для отримання громадянства ЄС, присягнув на вірність нашій “добросусідській” Угорщині та отримав багатьма омріяний «Útlevél» за номером BD 8975080 на ім’я Guledza Janos.

Напевно, назбиравши за тривалу державну службу значних статків, Іван Дмитрович вирішив податися на спокійний відпочинок на берегах мальовничого Балатону. Доки не зрозуміло, в який спосіб він забере з собою но нової Батьківщини житловий будинок, 5 земельних ділянок загальною площею 47 822 кв.м., задекларовані «Skoda Fabia», «ВАЗ 212140» та незадекларовані «Mercedes-benz ML350» і «Mitsubishi Pajero», але початок вже зроблено.

Крім того, інший “двурушник” – рідний брат Івана Дмитровича – Юрко, балотується до Закарпатської обласної ради від партії “Батьківщина”, яку в Закарпатській області придбав для себе колишній народний депутат України Михайло Ланьо, оскільки рідне “Відродження” стало огидно токсичним.

 

Постає питання, чи то Мукачівське ОЗУ розставляє своїх представників в усіх гілках регіональної влади, чи нова закордонна Батьківщина, вирішила скористуватись послугами своїх нових громадян.

 

Бажаєте своєчасно отримувати інформацію про нові статті сайту – підписуйтесь на наш Телеграм-каналhttps://t.me/ungvar_uz.