На Закарпатті вимагачі шантажували інтимними відео

шантаж
Головною дійовою особою була 29-річна жінка, яка знайомилася і спокушала потерпілих, яких потім шантажували інтимним відео.
На Закарпатті затримали трьох шантажистів, які працювали в “доволі пікантній схемі”. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.
Співробітники оперативного підрозділу поліції Закарпаття отримали інформацію, що в обласному центрі промишляє група вимагачів, які шантажують місцевих жителів і вимагають від них грошові кошти.

“Троє жителів Львівщини спланували схему незаконного заробітку. Головною дійовою особою була 29-річна жінка. Вона знайомилася з чоловіками, спокушала їх, і коли справа доходила до інтиму, у приміщення вривалися спільники дівчини і починали знімати все на камеру”, – йдеться в повідомленні.
Після цього потерпілим пропонували відкупитися сумою в 2 тисячі доларів США. У разі відмови зловмисники погрожували поширити відео в соціальних мережах.
Також читайте про поширення фейків про коронавірус

Бажаєте своєчасно отримувати інформацію про нові статті сайту – підписуйтесь на наш Телеграм-канал: https://t.me/ungvar_uz