Шестірки закарпатського криміналітету…

Останнім часом, все частіше на теренах соціальної мережі «Facebook» почали з’являтися відеоролики «експерта широкого профілю», в т.ч. і по коронавірусу «протиправній діяльності» з боку органів влади та правоохоронної системи – Павла Павлова. Такий  собі Робін Гуд по Закарпатськи, який від літературного варіанта відрізняється тільки тим, що як розповідають його друзі – штормить тільки тих, хто йому не заплатив, а грошима від тих, хто заплатив – з бідними не ділиться…)) Якось так бідний безробітний активіст нещодавно придбав собі ще один будинок на елітній вулиці ужгородських багатіїв на Джерельній, що біля Ужгородського коньячного заводу.

Давайте пригадаємо, чим відома нам ця особистість в регіоні. Враховуючи той фактор, що в молоді роки Павло Павлов активно займався спортом (боксом), то як не дивно в період 1990-х – 2000-х рр. він  належав до т.зв. «організованого злочинного угруповання місцевого кримінального авторитета – «Копчі», яке спеціалізувалося на розбоях та нелегальному переправлянні людей через кордони.

Згодом, ставши дорослішим, Павло Павлов переосмислив свою громадянську позицію і став – активістом. Він розпочав активну боротьбу то з «незаконними вирубками лісу»  (подейкують, що цим він займався саме за вказівкою керівника Закарпатського управління лісового та мисливського господарства В.Мурги, здійснюючи дискредитацію та критику, непідконтрольних останньому, підприємців-лісозаготівельників та працівників лісової галузі. За, що в подальшому і був нагороджений «посвідченням лісової охорони», яким П.Павлов від своєї недалекоглядності навіть хизувався у себе на сторінці у соціальній мережі «Facebook»), то за розмитнення «євроблях», то з «розкраданням» нафтопровідної системи Дружба-2, перекриття кордону та доріг, бійки, перешкоджання господарській діяльності людей чи структур і це не весь перелік замовних подвигів, за які він був нагороджений званням «ПСЕВДОАКТИВІСТА»… У мережі Інтернет є багато прикладів того, що «громадська діяльність» у Павла Павлова міцно асоціюється з безкарністю (подейкують, що тривалий період цей дах забезпечував екс-губернатор Геннадій Москаль, до публічної сварки під час виборів, поки Паша не вийшов з-під контролю…)

Створивши на початку 2017 року громадську організацію під назвою «Доста Закарпаття» (сам Москаль давав обласній юстиції особисту вказівку її якнайшвидше зареєструвати), а згодом реорганізувавши її в «Доста Україна», Павло Павлов зібрав команду з «кришталево чистих» осіб, про яких після особистого конфлікту той же Москаль опублікував допис про їх «заслуги», разом з якими розпочав боротьбу з всіма вертикалями влади не тільки Закарпатського регіону, а й всієї України. Слід заначити, що Павлов до знайомства із Москалем був на службі, та не виключено, що і продовжує бути – в Закарпатського криміналітету (його друга Сацика нещодавно прийняло СБУ), на замовлення якого влаштовував ще до Мукачівських подій провокації проти підрозділу Правого Сектору «Сонечко», обстрілявши із травматичної зброї їх тодішню базу в м.Ужгороді по вул. Кринична, а коли бухому Паші (бо очково було по тверезій йти проти Правого Сектору) дали тягла, то зразу викликав свого покровителя Шаранича із нарядом поліції, і як не дивно – в цій ситуації Павлов отримав статус потерпілого .

Подумайте, ті що хаваєте всі ті гнівні стріми великого «правдолюба» Павлова, чи зійшли б вам з рук такі кримінальні провадження як ці, а вони Паші сходять, прикриваються і гальмуються всіляко його покровителями:

– 04 лютого 2019 року, слідчим управління ГУНП в Закарпатській області Павлу Павлову вручено письмове повідомлення про підозру за вчинення  кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.125 КК України – «Легкі  тілесні ушкодження». Згодом перекваліфіковано в ст.296 КК України – «Хуліганство»;

– 11 лютого 2019 року Павлу Павлову слідчим прокурором Закарпатської області вручено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за п.2 ст.286 КК України – «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуaтaції транспорту особами, які керують транспортними засобами» (ті самі діяння, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження), та за ст. 135 Кримінального кодексу України – «Залишення в небезпеці» (тобто, збита насмерть людина вже два роки гниє в землі, а Паша вчить всіх як треба жити…).

         Суди по обох справах у зв’язку із затягуванням процесів зі сторони захисту (неявка, прохання про перенесення судового розгляду на іншу дату та інше) тривають і по сьогоднішній день.

Зараз Павло Павлов намагається перевести діяльність своєї громадської організації у політичну площину, а тому не покидаючи сил старається відбілити свою репутацію в очах громадськості. Для цього він активно став використовувати наявні соціально-економічні проблеми в регіоні та організовувати різного роду протестні заходи, спрямовані на дискредитацію та критику всього і всіх…. Прикладом є один із останніх відео-стрімів  Павла Павлова в соціальній мережі «Facebook», в якому чітко відображено всю суть його діяльності, а саме: намагання всіляко спровокувати (кидання ручки та документів, звинувачення в хабарництві, бездіяльності та іншому) працівників поліції на конфліктну ситуацію використовуючи при цьому «ненормативну лексику» та образи в бік правоохоронців, при цьому роблячи із-себе жертву правоохоронної системи.

Так, що маємо ще одного гид….ного… кандидата, не забудьмо підтримати, адже подібні братки нами вже тридцять років рулять, ми ж звикли, навіщо щось міняти…